Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely,

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: ÉT949161
  • Ingatlan típus: építési telek
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Közmű: elektromos áram, ipari áram, víz, csatorna, gáz, elektromos áram 3*25A
  • Telek méret: 2867 m2
  • Akciós ár: 28,00- millió Ft
Érdeklődés

Értékbefolyásoló tényezők:

Vállalkozói területként hasznosítva, az összközműves, 3000 m2-es belterületre, a felhasználás irányultságát tekintve több pályázati lehetőség igénybevétele állrendelkezésre.
A terület beépítése nem kötelezettség,ezért a közel 3000 m2-es területet szolgáltatásra, raktározásra,tárolásra alkalmas funkcióra is lehet használni a megvételt követően.

Családi ház építésére felhasználva, a 3000 m2-es belvárosi, összközműves belterület, akár a CSOK lehetőségével is élve, két,- vagy több generációs családi ház építésére is alkalmas. 


Összefoglaló ajánlat:

Szombathelyen, a Rumi út családi házas övezetében, különböző profilú vállalkozásokra vagy családi ház építésére alkalmas, szabályos alakú, rendezett, sík, mintegy 3000 m2-es belterületi földingatlan, összközműves építési telekként, ipari árammal (3*25 A) is rendelkezően eladó. 


Megjegyzés:

Vállalkozói és egyben családi házas beépítéssel, mint kettős vagy többes funkcióval rendelkező építmény, együttes megoldást ad a lakóingatlan és egyben bármely vállalkozói profil földszinten történő kialakítására.

Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!