Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely, Belváros, Fő tér

  • Ügylet típusa: bérbeadó
  • Ingatlan kódja: Ü945945
  • Ingatlan típus: üzlethelyiség egyedi funkciókkal
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Városrész: Belváros, Fő tér
  • Építési mód: hagyományos
  • Alapozás: sávos
  • Falszerkezet: tégla
  • Fűtési mód: önálló gázközponti fűtés
  • Ingatlan alapterület: 55 nm
  • Bérleti díj: 1,00- Ft/hó
Érdeklődés

Állapot:

A bérbe vehető 55 m2-es üzlethelyiség az előírásoknak mindenben megfelelő, bármely profilhoz alkalmazkodó kialakítású, akár azonnal nyitható állapotban van.

Összefoglaló ajánlat:

Ezen üzleti megkereséssel szeretném kiajánlani Önnek, Önöknek, a vállalkozásának, vállalkozásuknak további növekedése, ismertsége és gazdasági eredményességének növelése érdekében a 9700 Szombathely, Fő tér 11. szám alatt található, déli fekvésű, napfényes, panorámás kirakatokkal rendelkező, a nagy átmenő forgalmú Belsikátor utca felőli bejárattal ellátott bérbe vehető üzlethelyiségemet azzal a céllal, amennyiben az Ön, Önök cége és termékeik jobb megismertetése érdekében a szélesebb nyilvánosság előtti növekedéssel kívánja termékeit bemutatni, kereskedelmi,- kisebb vendéglátóipari, vagy akár szolgáltatás értékesítésére használni Vas Megye „fővárosában”, Szombathelyen, a Fő téren.

A Szombathely Fő tér 11. szám alatt lévő azonnal nyitható üzlethelyiségem Szombathely Fő teréhez csatlakozóan, az Óváros legfontosabb és legforgalmasabb sétáló utcájában található, az európai mediterrán sikátorok hangulatát idéző Belsikátor utcában.

Az alábbi, kicsit részletesebb, írásos bemutatással szeretnénk az érdeklődését felkelteni, hozzájárulni az azonnal nyitható üzlethelyiség bérlési döntéséhez, döntésükhöz.

Az 55 m2-es üzlethelyiségem teljes és extra közművekkel gáz, víz, csatorna, 3*32 A ipari árammal felszerelt, vezetékes telefon, kábel tv, rádió, számítógép, internet elérhetőséggel.
Kialakított és beépített klíma működtetésének lehetősége fenn áll, beszerelt, kialakított riasztórendszer véglegesítése megoldható.
Az 55 m2-es üzlethelyiségben lévő közművek önálló mérőórákkal rendelkeznek.
Műemléki kategóriába sorolt, építészetileg boltíves belsővel kialakítva.
A sokoldalú üzleti lehetőséggel bíró, szimpatikus, 55 m2-es, utcafronti üzlethelyiség hátsó, gazdasági bejárata a belső udvari passzázzsal is bővíthető.
A 9700 Szombathely, Fő tér 11. szám alatti 55 m2-es üzlethelyiségem parkolási lehetősége a Fő térhez csatlakozó nagy parkolókban megoldott. 

Új üzlet nyitásához a pályázatok széles köréből választható akár üzleti berendezésekre, de bármilyen más, az új -bérelt- üzlet nyitásához jellemző pályázati lehetőségek ismertek és igényelhetők. 

A pályázatokhoz kért bérleti időtartam az adott szerződés keretein belül természetesen részemről garantált, a kívánt feltételeknek megfelelően közösen alakítható.

Az üzlethelyiség bérleti díja a Szombathelyen lévő Fő téri bérleti díjakhoz képest, a nagy átmenő forgalmi helyhez viszonyítva nagyon közepes mértékű, amely egyébként is a két fél megegyezésén alapul.

Kérem, fogadja megértéssel, hogy a nyilvánosság mellőzésével, sem e-mailben, sem telefonon bizalmas, majdani szerződésben részletesen szereplő adatokat, így a bérleti díj nagyságára vonatkozó információkat sem áll módomban közölni, mert azok a személyes megbeszélésünk fontos elemei. 
Ez üzletkiajánlóban megadott mobiltelefonon előre egyeztetett időpontban, itt Szombathelyen, a Fő téren lévő Irodánkban kellemes, nyugodt körülmények között tudunk személyesen találkozni, és minden, az üzlet bérlésére vonatkozó közös dolgainkat átbeszélni, az üzlet személyes bemutatásával együtt elősegíteni az Ön, Önök döntését.

Európa Ingatlanközvetítő és Forgalmazó Iroda
9700 Szombathely, Fő tér - Belsikátor 3.
Tel.: +36/30/ 373-3373

Megjegyzés:

Az üzleti kiajánlást követő érdeklődés után csak személyes helyszíni megbeszélés lehetséges az üzlet tulajdonosával, és egyúttal a bemutatása is megtörténik az üzletnek, és annak felszereltségének.
A bérleti szerződés megkötésének egyik feltétele a 3 havi letét (kaució). A szerződés határozott idejű, öt éves vagy annál hosszabb időtartamra szólóan lehetséges.
Szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozók megkeresését várjuk!

Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!